شنبه، 13 ارديبهشت 1399

احکام روزه | روزه بیمار: سوال پانزده

پرسش :

مادرم به بیماری شدیدی مبتلاست و پدرم نیز از ضعف جسمانی رنج می برد و در عین حال هر دو روزه می گیرند مشخص است که روزه باعث تشدید بیماری آنها می شود، تاکنون نتوانسته ام آنها را قانع کنم که لااقل هنگام تشدید بیماری روزه نگیرند، خواشمندیم ما را در مورد حکم روزه آنها آگاه نمایید؟

پاسخ :
روزه صحیح نیست و باید در صورت توان بعداً قضای آن گرفته شود.

منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.