پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

تعمیر و بازسازی حسینیه و مسجد از عواید مربوط به روضه خوانی | سوال یک

پرسش :

درآمد باغی که وقف مجالس عزاداری و سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و اصحاب الکسا (ع)و غیره گردیده است، آیا شرعاً جایز است که درآمد موقوفه را صرف بازسازی بنای مسجدی که حسینیه به آن ضمیمه می باشد و قبلاً ویران شده اند نمود؟ لازم به ذکر است که حدود دو سال از ویرانی مسجد و حسینیه می گذرد و با حال نیمه کاره می باشد و در حال حاضر محل فاقد مسجد و حسینیه ای می باشد که مراسمات مذهبی از قبیل مراسم سوگواری در آن برپا شود.

پاسخ :
عواید وقف باید زیر نظر متولی شرعی در جهت وقف صرف شود و تغییر آن جایز نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری