پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

اجرای نیت واقف در محل دیگر/ سوال یک

پرسش :

پنج دانگ و نیم از قنات و مزرعه روستا را وقف عزاداری ابا عبدالله الحسین(ع) نموده اند هم اکنون روستا با مهاجرت اهالی به شهر از سکنه خالی می باشد. با توجه به اینکه طبق نظر واقف نتوانستیم وقف را انجام بدهیم. آیا می توانیم با اجازه حضرتعالی در شهر که بهتر می شود استفاده کرد از برادران روحانی و مردم جهت روضه خوانی، مراسم عزاداری را برگزار کرد؟

پاسخ :
باید هر طور وقف شده همانطور عمل شود بلی اگر امکان نداشته باشد می توانید در جای دیگر برگزار کنید.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری