پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

اجرای نیت واقف در محل دیگر/ سوال سه

پرسش :

مرحوم حاج ابوالقاسم کاشانی تعدادی واحد تجاری را وقف کرده و مصرف آن راچنین مقرر داشته: «منافع و اجاره عایدات را به حضور آیت الله آقای حاج شیخ عبدالکریم یزدی مقیم در قم برساند که وجه مرقوم را به مصرف آقایان سادات ذوالعز و الاحترام و اهل علم برسانند و بعد از حضرت آیت الله در نجف اشرف به هر یک از آیت الله صاحب رساله و صاحب رأی برسانند که ایضاً وجه مزبور به مصرف آقایان سادات اهل علم برسانند». بعد از فوت مرحوم آیت الله العظمی حائری به گواهی سوابق مدتی وجوه مذکور توسط آیات عظام آقا سید ابوالحسن اصفهانی، آقا سید عبدالهادی شیرازی و آقا سید محسن حکیم پرداخت می شده، مستدعی است اذن فرمایند با توجه به شرائط موجود کشور عراق عواید موقوفه مذکور به سادات اهل علم در ایران پرداخت شود.

پاسخ :
اگر ارسال به نجف اشرف یا ذخیره و نگهداری منافع جهت ارسال به نجف در آینده نزدیک جهت تسلیم به سادات زیر نظر یکی از فقهای عظام ساکن آن بلد طیب میسور نباشد تسلیم آن فعلاً به سادات عفیف متدین ساکن ایران مانع ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری