پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

اجرای نیت واقف در محل دیگر/ سوال چهار

پرسش :

بخشی از درآمد موقوفه اختصاص به طلاب مدرسه علمیه نجف اشرف داشته است مدرسه مذکور بالغ بر چهل سال قبل تخریب و آثاری از آن نمی باشد لذا استدعا دارد با عنایت به مراتب معروضه و عدم امکان صرف درآمد فوق در جهت وقف و با عنایت به نظر مبارک حضرت امام راحل، در صورت صلاحدید مقرر فرمایید پرداخت عواید فوق الذکر به طلاب منطقه در ایران پرداخت شود.

پاسخ :
در تحریرالوسیله حضرت امام خمینی(ره) جلد دوم کتاب الوقف مسئله ۶۲ فرموده اند که در فرض خراب شدن مورد وقف، باید وقف در وجوه برّ صرف شود، بنابراین در فرض مسئله صرف عوائد فوق الذکر بر روال سابق مانع ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری