پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

واگذاری تولیت وقف، یا وکیل گرفتن | سوال سه

پرسش :

شخصی ملکی را وقف خامس آل عبا نموده و تولیت آن را مفوض نموده به برادر بزرگ و ارشد و بعد از او به ولد ارشد او بطناً بعد بطن و نسلاً بعد نسل و در هر طبقه ای تقدم با ذکور بر اناث باشد. الف) آیا امر تولیت قابل تفویض به غیر فرزند ارشد می باشد یا خیر؟ ب) در فرض فوق آیا سایر وراث حق تملک آن به عنوان ارث دارند یا نه؟

پاسخ :
الف) تولیت وقف قابل واگذاری به غیر نیست بلی متولی شرعی موقوفه می تواند فرد امینی را وکیل کند تا به امور موقوفه به وکالت از طرف او رسیدگی نماید.
ب) موقوفه قابل تملک نیست و به ورثه نمی رسد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری