يکشنبه، 4 خرداد 1399

حضور زنان در نماز جماعت عیدین

پرسش :

حضور زنان برای شرکت در نماز عیدین چه حکمی دارد؟(1)

پاسخ :
احتیاط مستحب آن است، زنها از رفتن به نماز عید خودداری کنند؛ ولی این احتیاط برای زن های پیر نیست (حضرت امام، اراکی، گلپایگانی، خویی، فاضل، سیستانی، مکارم، نوری، صافی، تبریزی، شبیری زنجانی، وحید).

پی نوشت:
1- عروة الوثقی، کتاب الصلوة، فصل فی الصلوات المرغبات، فصل فی صلاة العیدین، مسأله 4؛ گلپایگانی، خویی، تبریزی، صافی، شبیری زنجانی، توضیح المسائل، مسأله 1537؛ وحید، مسأله 1536؛ سیستانی، مسأله 1509.

منبع: احکام فطریه و نماز عیدین، اداره پاسخگویی به سوالات آستان قدس رضوی، نشر قدس رضوی، 1392.