چهارشنبه، 14 خرداد 1399

احکام پزشکی | پزشک جنس مخالف: سوال سه

پرسش :

به طور کلی در جایی که پزشک زن نیز در دسترس باشد، آیا لمس بدن زن از روی لباس، توسط پزشک مرد جایز است؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: اصل تماس و برخورد با بدن زن نامحرم از روی لباس حرام نیست ولی اگر تلذذ و مفسده ای در بین باشد جایز نیست.[1]

پی نوشت:
[1]. بهجت، احکام، استفتائات پزشکى، ص31، س9؛ امام، فاضل، مکارم و نورى، تعلیقات على العروة، النکاح، م47؛ صافى، هدایة العباد، ج 2، (النکاح)، م20؛ سیستانى، منهاج الصالحین، ج 3، (النکاح)، م16؛ دفتر: وحید و تبریزى.

منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.