پنجشنبه، 15 خرداد 1399

احکام پزشکی | غسل و تشریح میت: سوال سه

پرسش :

گاهی اتفاق میافتاد که در یک روز پزشک یا دانشجو پزشکی بدن چندین مرده را مسّ می کنند یا بدن یک مرده را چند بار مس می کنند، آیا انجام یک غسل مسّ میّت کافی است؟ یا باید برای هر کدام یک غسل جداگانه انجام داد؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: یک غسل برای همه آنها کفایت می کند.[1]

پی نوشت:
 [1]. توضیح المسائل مراجع، م 531.

منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.