جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | استفتاء از مقام معظم رهبری: سوال سی و دو

پرسش :

روش های شرعی محو کردن اسماء مبارک و آیات قرآن در موقع نیاز چیست؟ سوزاندن اوراقی که در آن اسم جلاله، و آیات قرآنی، نوشته شده باشد، در موقع ضرورت، از باب حفظ اسرار، چه حکم دارد؟

پاسخ :
دفن کردن و یا تبدیل نمودن کاغذ آن به خمیر بوسیله آب اشکال ندارد، ولی سوزاندن آن اشکال دارد، و در صورتی که هتک شود، جایز نیست، مگر در آن موقعی که ضرورت اقتضاء کند، و بریدن آیات قرآنی و اسماء مبارک هم امکان نداشته باشد.

منبع: اجوبة الاستفتائات، ج 1، صفحه 52، سؤال 175