جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | سوال هفتاد و شش

پرسش :

اخیراً لباسهایی وارد شده که بر روی آن اسماء جلاله (الله) نوشته شده است، آیا پوشیدن چنین لباسهایی جایز است یا خیر؟ و در صورت مثبت بودن، تکلیف کسی که آن را می‌پوشد چیست؟

پاسخ :
آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (رحمه الله):
پوشیدن لباسهای مزبور فی نفسه مانعی ندارد، لکن کسی که محدث است، نباید بدن خود را به اسم جلاله برساند. والله العالم.

آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (رحمه الله):
پوشیدن آنها مانعی ندارد و در صورتی که مُحدث به حدث اصغر باشد بهتر است، اسم جلاله را با دست و بدن خود مس ننماید و اگر محدث به حدث اکبر است، نباید دست و بدن خود را به آن برساند.

آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی (حفظه الله):
اگر در محلی نوشته شده که باعث هتک احترام این نامهای مقدّس نمی‌شود، اشکالی ندارد و در هر حال باید مراقبت کرد که دست بی وضو بر آن نگذارند و آن را نجس نکنند.

​​​​​​​منبع: نرم افزار احکام قرآنی، مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان، 1388.