جمعه، 23 خرداد 1399

احکام حج | سوال پانزده

پرسش :

وظیفه مسلوس (کسى که بى اختیار قطرات بول از او خارج مى شود) درباره طواف و نماز طواف چیست؟

پاسخ :
اگر در زمان خاصّى بیمارى اش تخفیف پیدا مى کند، به گونه اى که مى تواند در آن زمان طواف و نماز طواف را با وضو و بدنِ پاک به جا آورد، باید این اعمال را در آن زمان انجام دهد واگر چنین وقتى ندارد، در صورتى که زحمت زیادى نداشته باشد، هر بار که وضویش باطل شد تجدید وضو کند، و اگر زحمت زیاد دارد، براى طواف، یک وضو، و براى نماز هم یک وضو مى گیرد، و نایب گرفتن لازم نیست.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.