شنبه، 24 خرداد 1399

احکام خمس | سوال شانزده

پرسش :

این جانب تعدادى وسایل منزل را بدون پرداخت پول از افراد غیر مسلمان دریافت کرده ام. آیا استفاده از آنها صحیح است یا باید وجه آن را یا خمس آن را بپردازم؟ چگونه باید وجه آن را پرداخت کنم؟

پاسخ :
در صورتى که از غیر کفار حربى باشد باید وجه آن را بپردازید مگر این که آنها رضایت دهند، در این صورت خمس ندارد ولى اگر از کفار حربى بگیرید احتیاط آن است که خمس آن را بپردازید.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.