يکشنبه، 25 خرداد 1399

بخشش گناه رابطه با نامحرم

پرسش :

آیا خدا گناه های زشتی مثل رابطه با نامحرم را می بخشد؟

پاسخ :
پاسخ این سؤال، در آیه ی 53 سوره ی زمر به روشنی بیان شده است. در این آیه می خوانیم:
«ان الله یغفر الذنوب جمیعا؛ خدا همه ی گناه ها را می بخشد.»

پس آمرزش خدا و بخشش خدا هیچ محدودیتی ندارد و هر گناهی با توبه و بازگشت به سوی خدا بخشیده می شود. اگر یک گناهکار زشت ترین گناه ها را انجام دهد، ولی از عمق جان پشیمان شود و حقیقتاً توبه کند، بی شک خدا او را می آمرزد.

این جمله در دعاهای اهل بیت (علیهم السلام) فراوان آمده است: «خدایا! اگر گناه من بزرگ است، عفو و بخشش تو بزرگ تر است.» یعنی هیچ گناهکاری - با هر نوع گناهی - نبایداز لطف و رحمت خدا ناامید شود.

​​​​​​​منبع: هفتاد پرسش و پاسخ درباره‌ خدا، غلامرضا حیدری ابهری، تهران: انتشارات قدیانی، چاپ دوم، 1392.