سه‌شنبه، 17 تير 1399

احکام حج و عمره | ذبح و قربانى: سوال هفده

پرسش :

در این چند سال اخیر از طرف مسئولین کاروان ها پول قربانی حجاج را می گیرند تا روز عید در کشتارگاه جدید که به صورت اتوماتیک بسته بندی و منجمد می شود جهت نیازمندان قربانی کنند درصورتی که ممکن است حاجی نتواند تا عصر روز عید جمره عقبه را انجام دهد یا قبل از اینکه بنام حاجی قربانی انجام شود تقصیر کند حکم آن چیست؟

پاسخ :
حلق یا تقصیر پیش از قربانی جایز نیست، باید تحقیق کند تا پس از انجام قربانی حلق یا تقصیر نماید.

​​​​​​​​​​​​​​‌منبع: استفتائات ویژه حج از محضر مراجع عظام تقلید، مرکز تحقیقات حج، تهران: نشر مشعر، ۱۳۷۵.