يکشنبه، 22 تير 1399

قوانین کار | طبقه بندی مشاغل: سوال یک

پرسش :

کارگاه های تولیدی و صنعتی از چه زمانی بایستی نسبت به تهیه طرح طبقه بندی مشاغل اقدام نمایند؟

پاسخ :
با توجه به بخشنامه شماره 12096 مورخ 1374/9/2 معاونت تنظیم روابط کار وزارت کار و امور اجتماعی و در اجرای ماده 1 آئین نامه اجرایی تبصره 1 ماده (49) قانون کار واحد هایی که از 1375/4/1 به بعد به حد نصاب 50 نفر کارگر یا بیش از آن می رسند، مشمول اجرای طرح می شوند و زمان رسیدن به حد نصاب 50 نفر کارگر، زمان شمول اجرای طرح می باشد.

منبع: rkj.mcls.gov.ir