دوشنبه، 23 تير 1399

قوانین کار | دیوان عدالت اداری: سوال نه

پرسش :

در صورت استنکاف سازمان ها، ادارات، هیات ها و ماموران دولتی طرف شکایت از اجرای مفاد آراء شعب دیوان، حکم چه می باشد؟

پاسخ :
در صورت استنکاف شخص یا مرجع محکوم علیه از اجرای مفاد رای صادره، شعبه صادر کننده رای به درخواست محکوم له موضوع را به ریاست دیوان منعکس می نماید، ریاست دیوان یا معاون او مراتب را جهت اجرا به یکی از دادرسان واحد اجرای احکام ارجاع می نماید که حکم مربوطه انفصال خدمات دولتی تا پنج سال و جبران خسارت وارده می باشد.

منبع: bazresikar.mcls.gov.ir