دوشنبه، 24 شهريور 1399

احکام وضو | سوال چهار

پرسش :

مساجد و حسینیه هاى شهر جدید التأسیس ما نه کنتور آب دارند و نه کنتور برق، مردم نیز به هیچ عنوان قبول نمى کنند که براى مساجد و حسینیّه ها کنتور نصب شود. و مى گویند: «ما از بودجه خودمان آب کشیده ایم، و استفاده مى کنیم» البتّه در منازل مسکونى کنتور گذاشته، و آب بهاى منازل خود را پرداخت مى کنند، آیا مى شود از آب و برق مذکور در مساجد و حسینیه هاى فوق استفاده کرد؟

پاسخ :
مساجد و حسینیه ها نیز باید کنتور داشته باشند و هزینه آب و برق را بپردازند؛ مگر این که قبل از واگذار شدن به شرکت خصوصى آب و برق آنها مجانى بوده و شرکت خصوصى با همان شرایط پذیرفته باشد و سزاوار است شرکت هاى خصوصى نسبت به مساجد و حسینیه ها سخت گیرى نکنند.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.