دوشنبه، 24 شهريور 1399

استفتائات غسل | سوال شش

پرسش :

بعضى از پدر و مادرها براى ازاله موهاى زاید بدن چیزى به دخترانشان نمى گویند و برخى نیز متذکّر این مطلب مى شوند که در صورت یادآورى روى دختر باز مى شود؛ نظر حضرتعالى در این رابطه چیست؟ آیا باید دختران را ملزم به نظافت نمود یا صبر کرد تا دختر باز هم بزرگتر شود و خودش متوجّه شود؟ در ضمن غسل آنها به همین صورت چه حکمى دارد؟

پاسخ :
وجود موهاى زاید بدن ضررى به غسل نمى زند، و در صورتى که عقل و شعور کافى داشته باشند و دست به کار خطرناکى نزنند مى توان به آنها تعلیم داد.
​​​​
منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.