سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام روزه | سوال بیست

پرسش :

لطفاً به دو سوال زیر پاسخ دهید: الف) در حال حاضر که بعضى افراد به علّت بدهى به مردم در زندان هستند و توان پرداخت بدهى خود را ندارند، آیا آزاد کردن آنان، به منزله آزاد کردن بنده محسوب مى شود؟ ب) با توجّه به این که خیلى از مسلمانان در زندان رژیم صهیونیستى به سر مى برند، آیا آزاد کردن آنان به منزله آزاد کردن بنده به شمار مى رود؟

پاسخ :
آزاد کردن بنده در این عصر و زمان، موضوعیّت ندارد و آزاد کردن زندانى به جاى آن لازم نیست؛ هر چند کار بسیار خوبى است.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.