سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام قرض | سوال سه

پرسش :

الف» مبلغى پول به «ب» وام ربوى داده و «ب» نمى تواند نزول چند ساله آن پول را پرداخت نماید. در نهایت «الف» حیاط مسکونى آقاى «ب» را بابت نزول پولش برداشته و همان حیاط نزولى را به آقاى «ج» اجاره داده است. آیا تصرّفات «الف» در حیاط مزبور و نماز و عبادت آقاى «ج» و مهمانانش در همان خانه مشروع است؟

پاسخ :
هیچ گونه تصرّفى در ملکى که بابت سود ربوى واگذار شده جایز نیست.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.