پنجشنبه، 24 مهر 1399

احکام بانکی | سوال چهارده

پرسش :

دادن رشوه براى حل مشکل ادارى و تسریع در کار، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
پرداخت پول یا اموالى، از سوى مراجعه کننده، به کارمندان اداره‌ها - که وظیفه ارائه خدمات به مردم را دارند - منجر به فساد اداره‌ها خواهد شد که از نظر شرعى حرام است. گرفتن آن بر دریافت کننده نیز حرام است و حق تصرف در آن را ندارد.

منبع: رساله دانشجویی (پرسش‌ها و پاسخ‌های دانشجویی)، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی (دام ظله)، قم: بیان روشن، 1393.