پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد سنوات روزانه

پرسش :

از آذر ماه 97 در شرکتی مشغول به کار شدم و بیمه رد کردند. از چه زمانی سنوات روزانه به من تعلق می گیره. اگر بعد از یک سال کاری باشه یعنی باید از آذر ماه 98 سنوات روزانه محاسبه شود؟

پاسخ :
حق سنوات برای کارگران با حداقل 1سال سابقه کاری در کارگاه مربوطه پرداخت می شود. اما پایه سنوات روزانه به عنوان یک مزیت جنبی به حداقل حقوق اضافه می شود و چندماه یک بار و یا سالی یک بار پرداخت می شود و تابع قرارداد کار است.

منبع: گروه حقوقی میزان