پنجشنبه، 24 مهر 1399

پرسش در مورد نحوه محاسبه حقوق

پرسش :

از سال 91 الی 95 در داروخانه وابسته به یکی از نهادهای دولتی مشغول به کار بودم و پس از 4 سال اخراجم کردند.بعد شکایت به اداره کار و پیگیری حدود 2.5 ساله رای را از دیوان گرفتم و منتظر جلسه اداره کار هستم. چون قول استخدام دادند با مبلغی به عنوان حق الزحمه ماهانه کار میکردم. سوالم اینه که الان حقوق و مزایا و عیدی و اضافه کاری بر مبنای مزد امسال حساب میشه یا سال 91 ؟ و اینکه اداره کار میتونه حکم بازگشت به کار نده؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ :
چنانچه اخراج غیرقانونی تشخیص داده شود حقوق و مزایای مدت اخراج تا اکنون را نیز بطور کامل دریافت می نمایید در غیر این صورت صرفا حقوق و مزایای پرداخت نشده تا زمان اخراج به شما پرداخت می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان