پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد حق کارگر

پرسش :

من در ترمینال مسافربری مشغول به کار به مدت 6 سال میباشم، که ۵ سال در این ترمینال سابقه بیمه دارم و هیچ قرارداد کاری بین ما منعقد نشده، ساعت کاری من ۸ صبح تا غروب میباشد، هروز حتی جمعه ها، من در سال حتی یک روز مرخصی ندارم، اضافه کاری هم حساب نمیشود. حقوق ماهی ۱۵۰۰۰۰۰، سوالم اینه آیا من میتونم براساس این بیمه اعتراضی بکنم واسه مرخصی واضافه کاری؟ اگه زمانی اخراج شدم چه مزایایی طبق اداره کار به من میرسه؟

پاسخ :
کارفرما صرفا در صورت دلیل موجه و معتبر مثل بی نظمی و اغتشاش در کارگاه می توانند اخراج نمایند. حقوق و مزایای مثل مرخصی و حق سنوات و … به شما تعلق می گیرد و کارفرما بایستی با شما قرارداد منعقد نمایند. برای پیگیری حقوق خود به اداره کار محل مراجعه نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان