پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد قانون سنوات خدمت

پرسش :

بنده در سال 94 به مدت 5 ماه و 2 روز در شرکتی مشغول به کار بودم که در همان سال از کار اخراج شدم. در هیات تشخیص مواردی از خواسته های بنده در رای نوشته شد اما پایان کار بنده رو لحاظ نکردند. آیا پایان کار کمتر از یکسال به کارگر تعلق نمیگیرد؟ آیا هیات تشخیص تخلف و اشتباه نکرده است؟

پاسخ :
طبق قانون برای برخورداری از سنوات پایان کار بایستی یکسال کارکرد وجود داشته باشد. اما در عمل مراجع حل اختلاف برای کارکردهای کمتر از یک سال نیز به نسبت مدت کارکرد سنوات پایان کار در نظر می گیرند.

منبع: گروه حقوقی میزان