پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد مطالبات کارگر از کارفرما

پرسش :

مجموع مطالبات قانونی کارگر از کارفرما در شغل سخت و زیان اور به جز حقوق ماهیانه در طی ۱۶ سال را به تومان محاسبه کرده و مجموع را بیان کنید.

پاسخ :
مجموع مطالبات به عواملی بستگی دارد از جمله میزان اضافه کاری. لذا برای محاسبه لازم است به این موارد توجه شود. بهتر است در این مورد به واحد سوابق کار اداره کار محل مراجعه کرده تا این مورد به دقت بررسی و به شما اطلاع داده شود.

منبع: گروه حقوقی میزان