پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد سند ملک

پرسش :

من پنج سال پیش سه دنگ آپارتمانم رو به اسم برادرم کردم، ولی هنوز سند تک برگ نگرفته، حالا که میخواهیم بفروشیم، خریدار اصرار داره که سند نک برگ باشه. توی سیستم هم به اسم برادرمه. حالا ما میتونیم بدون گرفتن این سند تک برگ، آپارتمان را به اسم خریدار کنیم؟

پاسخ :
انتقال ملک بدون تنظیم سند رسمی معتبر است؛ اما اعتبار چنین سند عادی نزد بسیاری از ادارات و محاکم متزلزل است برای مثال سند عادی در برابر خریدار با سند رسمی قابل استناد نیست.

منبع: گروه حقوقی میزان