پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد خرید ملک رهنی

پرسش :

ملکی را به صورت قولنامه ای و با وکالت بلاعزل خریداری نموده ام. سند این خانه به صورت 3 دانگ 3 دانگ از عرصه و اعیان به نام یک زن و شوهر است که هر دو سند در رهن بانک می باشد و این متن در ذیل ان قید شده است: تمامی سه دانگ طبق سند رهنی شماره ×در رهن بانک به مبلغ(فرضاً) 10میلیون در رهن بانک قرار گرفت. با اسقاط در انجام هر گونه معامله. میخواستم ببینم کل مبلغ وام 10 میلیون هست یا 20 میلیون به خاطر این که توی دوتا سند قید شده؟ممنون می شم پاسخ بدید.

پاسخ :
با توجه به درج مبلغ رهن در دو سند، ارزش10 میلیون از هر سند یعنی جمعاً ارزش 20 میلیون از مسکن در رهن بانک می باشد.

منبع: گروه حقوقی میزان