پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد فروش ملک

پرسش :

بنده در سال ۷۹ ملکی به متراژ ۷۸۴ متر به علاوه ۱۲۰متر عبور به شخصی فروختم و الآن بعد از تقریباً ۱۹ سال که گذشت فهمیدم که طرف مقابل (یعنی خریدار) ۱۰۰۰متر سند داره یعنی ۹۶ متر اضافه داره. سوالم اینه که آیا بنده میتونم اقدام قانونی انجام بدم برای اضافه ملکی که داره یا نه؟ و اینکه قیمت در حال حاضر ملک متری ۲ میلیون و پانصد هزار تومان هست، اگه میتونم اقدام کنم قیمت ملک به قیمت روز حساب میشه یا نه به قیمت همان سال ۷۹ که فروختم؟

پاسخ :
مطابق قانون: اگر ملکی به شرط داشتن مساحت معین فروخته شده باشد و بعد معلوم شود که کمتر از آن مقدار است، مشتری حق فسخ معامله را خواهد داشت؛ و اگر معلوم شود که بیشتر است بایع می‌تواند آن را فسخ کند، مگر اینکه طرفین به محاسبه زیاده یا نقیصه تراضی نمایند.

منبع: گروه حقوقی میزان