پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد ارث به فرد متوفی

پرسش :

پدر بنده 9 سال قبل از پدربزرگم فوت شده اند. و پدر بزرگم املاکی در روستا داشته اند. به جز پدر بنده 3 پسر دیگر و یک دختر نیز دارند. میدانم که از نظر قانونی در حالت عادی ارث به پدر بنده نمیرسد چون در هنگام فوت پدربزرگم زنده نبودند. اما ایشان در نوشته ای عادی و با امضای شهودی قبل از فوت خود علاوه بر دادن قیومیت به مادر بنده، وصیت کرده اند که فرزندان آن مرحوم(پدر بنده) نیز مانند سایر وراث از ارث بهره مند گردند. یعتی اینکه به ما هم ارث برسد. خواستم بپرسم آیا در اینصورت ارث به ما نیز میرسد؟ و اینکه در برگه ی انحصار وراثت که باید اسامی کسانی که در هنگام وفات پدربزرگ ارث میبرند را قید کنیم آیا می توانیم اسم پدر را بنویسیم یا راه کار دیگری دارد؟

پاسخ :
خیر شامل ارث نمی شوید. نوشته مربوطه حکم وصیت نامه عادی را داشته و می توانید برای اجرای وصیت نامه نزد دادگاه مراجعه کنید. در هر وصیت نامه معتبر حداکثر تا یک سوم اموال را می توان انتقال داد.

منبع: گروه حقوقی میزان