پنجشنبه، 24 مهر 1399

عدم انجام تعهدات قراردادی

پرسش :

بنده آپارتمانی را از سازنده ای که با صاحب ملک قرارداد مشارکت ساخت داشته است، پیش خرید کرده و صاحب ملک شفاهاً معامله ما را تأیید نموده است به دلیل عدم انجام تعهدات قراردادی از سوی سازنده، مالک مبادرت به فسخ قرارداد مشارکت نموده و دادگاه نیز فسخ قرارداد را تائید نموده است. حال سوال این است که آیا مالک قائم مقام سازنده بوده و بنده می توانم برای تحویل آپارتمان به مالک رجوع نمایم؟ به عبارت دیگر آیا صاحب ملک ملزم به انجام تعهد پیش فروش سازنده می باشد یا خیر؟

پاسخ :
در این مورد مالک هیچ گونه تعهدی ندارد مگر به موجب قرارداد، مالک اجازه پیش فروش مربوطه را به سازنده داده باشد که در این صورت مالک در برابر شما مسئول است.

منبع: گروه حقوقی میزان