پنجشنبه، 24 مهر 1399

تنظیم سند رسمی مهریه

پرسش :

همسر بنده حدوداً یک سال پیش مهریه خود را بخشیده و حق رجوع را از خود سلب کرده که در شورای حل اختلاف گفتند که باید این سند عادی را تنفیذ کنید ولی با دادن دادخواست تنفیذ شعبه حقوقی 13 زنجان رد کرده و اعلام مینماید که ما برای تنفیذ مهریه اقدام نمی‌کنیم که سوال بنده از شما این است که من باید چه کار کنم تا به نتیجه برسیم؟

پاسخ :
در این مورد نزد دفاتر اسناد رسمی رجوع کرده و نسبت به تنظیم سند رسمی مهریه و یا اخذ گواهی امضاء همسر در هبه نامه اقدام کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان