پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد وصیت نامه

پرسش :

پدری که در قید حیات است آیا میتواند اموال خود را با وصیت‌نامه‌ دستی به فرزندان منتقل کند یا باید حتماً در محضر اسناد رسمی انتقال صورت گیرد؟

پاسخ :
طبق قانون می توان از طریق وصیت نامه محضری یا وصیت نامه دستی اموال را انتقال داد.  مزیت وصیت نامه محضری این است که به هیچ وجه نمی توان اعتبار قانونی آن را نادیده گرفت. اما وصیت نامه دستی در صورتی اعتبار قانونی دارد که هیچکدام از وراث نسبت به آن اعتراض نداشته باشند. لذا در صورتی که حتی یک نفر از وراث نسبت به وصیت نامه دستی اعتراض داشته باشد این وصیت نامه دیگر اعتبار قانونی ندارد.

منبع: گروه حقوقی میزان