پنجشنبه، 24 مهر 1399

مطالبه وجه چک قدیمی

پرسش :

بعد از خرید منزل مسکونی در سال 92، فروشنده چک تضمین انتقال سند رو در اختیار بنگاه معاملات قرار داد، بعد از چند سال و مشخص شدن نیت وی برای عدم انتقال سند، بنگاه هم چک رو در اختیار ما قرار داده، حال امکان مطالبه وجه چک برای در فشار گذاشتن وی جهت انتقال سند وجود دارد؟ چک صیادی نیست و تاریخ نخورده است. آیا شامل قانون جدید چک خواهد شد؟

پاسخ :
در هر صورت چنانچه بدرستی تنظیم شده باشد بدون تاریخ نیز معتبر و لازم الاجرا است و قانون جدید نیز در حدودی که به حقوق دارنده چک لطمه وارد نسازد اعمال می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان