پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد انتخاب مدیر عامل

پرسش :

در زمان انتخاب مدیر عامل در شرکت سهامی خاص آیا فردی که عضو هیئت مدیره میباشد در صورت کاندیدا بودن جهت تصدی مدیر عاملی میتواند به خود رای بدهد یا خیر؟ همچنین اگر معامله مدیران با خود اتفاق افتاده باشد جرم کیفری است یا حقوقی؟

پاسخ :
بله؛ این امکان وجود دارد. معامله مدیران با خود تابع مقررات اساسنامه و تصمیمات مجمع عمومی صاحبان سهام است. این معامله بایستی با تصویب هیات مدیره و با ارائه گزارش ویژه به بازرس و نیز تصویب مجمع عمومی صاحبان سهام صورت گیرد. این معامله تحت شرایطی ممکن است جرم تلقی شود.

منبع: گروه حقوقی میزان