پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد گرفتن ارث

پرسش :

اینجانب در خارج از ایران زندگی می کنم و در حال حاضر در ایران به من ارثی رسیده است ولی متاسفانه من به دلایلی نمی تونم به ایران بیام ، الان باید چیکار کنم؟

پاسخ :
فقط هر کدام از وراث متوفی یا سایر اشخاص ذینفع می توانند از دادگاه تقاضای صدور گواهی انحصار وراثت نمایند. برای این کار باید به دادگاه آخرین اقامتگاه متوفی در ایران مراجعه کرد.

منبع: گروه حقوقی میزان