پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد شرایط هبه

پرسش :

آقا سه دونگ از ملکی رو به خانم بخشیده و در یک برگه (محضری نیست ولی امضا شهود دارد) عقد شده الان میخواهد از هبه استفاده کند… شرایط هبه چیه؟

پاسخ :
مطابق با ماده 47 قانون ثبت یکی از موارد الزامی ثبت هبه نامه مال غیر منقول می باشد. اما تنظیم هبه نامه به صورت عادی موجب بطلان آن نمی شود بلکه آثار تشریفات ثبت  برای اثبات نزد مراجع قضایی لازم می آید که برای رسیدن به این هدف لازم می شود که دادخواست تأیید و تنفیذ هبه نامه عادی نزد محاکم بدهید و محاکم مکلف به رسیدگی به دلایل شما هستند. لذا با توجه به این توضیح لازم است که برای ثبت این سند نزد دفاتر اسناد رسمی اقدام کنید تا با مشکلات احتمالی در این مورد مواجه نشوید.

منبع: گروه حقوقی میزان