پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد داور مرضی الطرفین

پرسش :

قرارداد ساختی بین نماینده یک شرکت خصوصی به عنوان کارفرما و یک شخص حقیقی به عنوان پیمانکار بسته شده. در قرارداد مدیرعامل شرکت به عنوان حکم مرضی الطرفین انتخاب شده برای انجام داوری. مدیرعامل شرکت امضا کننده قرارداد نبوده و نماینده اش قرارداد را امضا کرده. الان مشکل ایجاد شده است و طرفین به اختلاف خورده اند. آیا این توافق به علت ذینفع بودن داور وجاهت قانونی دارد یا خیر؟

پاسخ :
با توجه به تراضی طرفین مبنی بر انتخاب مدیرعامل به عنوان داور ذینفع بودن داور موجب ابطال رای داور نیست. لذا رای داور برای آنها الزام آور است. مگر اینکه طرفین با توافق یکدیگر به نحو دیگر توافق نمایند.

منبع: گروه حقوقی میزان