پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد جدا شدن از خانواده

پرسش :

متاسفانه پدر من تریاک مصرف میکنه و چندماهی میشه که بیکار تو خونه نشسته و کاملاً بدبین و عصبیه. قبلاً دست بزن داشت تا وقتی که متوجه شد سازمان کودک آزادی تو ایران تاسیس شده چند بار از دستش فرار کردم و چندماهی خونه مادربزدگم موندم ولی هر بار پیدام میکرد. پدر من کاملا بد دهنه. الانم تصمیم دارم برم بهزیستی. و مدارکم رو گرفته است. بهم گفتن شکایت کنم؟ چیکار باید کنم؟

پاسخ :
در این زمینه سازمان های مردم نهاد بسیار از جمله جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی و … فعال هستند که می توانند در این زمینه کمک نمایند. توصیه می شود با شماره 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی تماس بگیرید.

منبع: گروه حقوقی میزان