پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد گرفتن دیه فرزند

پرسش :

حضانت فرزندم با من است، البته پدر بچه حق عزل دارد، فرزندم در مدرسه دچار شکستگی بینی شده، چون مدرسه ‌پاسخگو نبودن شکایت کردم، آیا بعد از اتمام پرونده پدر میتواند مدعی دیه شود؟

پاسخ :
بله می تواند مدعی شود. چون پدر و جدپدری حق ولایت بر طفل دارند. لذا مدیریت اموال طفل برعهده آنهاست تا برای او هزینه کنند. مگر اینکه به ضرر طفل اموال او را بدرستی مدیریت نکنند که در این صورت دادگاه برای طفل قیم نصب می کند. مادر که حضانت طفل را برعهده دارد صرفاً در حد نیاز طفل می تواند از اموال طفل مثلاً دیه که به او تعلق گرفته است بردارد و برای او هزینه کند.

منبع: گروه حقوقی میزان