پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد اشتغال زن

پرسش :

آیا میتوان علیه کارخانه ای که زنی را بدون اذن شوهر استخدام کرده اقامه ی دعوی کرد؟

پاسخ :
خیر، چنین امکانی علیه کارخانه وجود ندارد. اما دادگاه می تواند در صورتی که شغل مذکور با مصالح خانوادگی مغایر باشد مانع ادامه کار زن شود. اما چنانچه قرارداد خانم با کارخانه به نحو معتبر و صحیح منعقد شده باشد شرکت می تواند از بابت عدم اجرای قرارداد استخدام از زن خسارت مطالبه کند.

منبع: گروه حقوقی میزان