پنجشنبه، 24 مهر 1399

پرسش در مورد گرفتن دیه

پرسش :

من حدود پنج ماه پیش ترک موتور سیکلت تصادف کردم. با توجه به اینکه سرنشین عقب موتور بودم از تاحیه ساق پا دچار شکستگی شده ام .با توجه به اینکه موتور سیکلت بیمه نامه داره و روی بیمه نامش برای هر سرنشین خسارت تعیین کرده. از موتور سوار شکایت کردم مدارکش هم کامل هست، میخواستم بدونم که با توجه به این که خودم بیمه تکمیلی دارم و از طرفی بیمه موتور سیکلت معلوم نیست کی جواب بده در مورد دیه و با توجه به هزینه های سنگین پزشکی می خواستم بدونم آیا من میتونم از بیمه تکمیلی خودم استفاده کنم طوری که بعداً واسه هزینه دیه که می خوام از بیمه موتور سوار استفاده کنم مشکلی پیش نیاد: یعنی بیمه تکمیلی که خودم واسه خودم پرداخت کردم با بیمه موتور که ازش شاکی هستم به هم ربطی داره؟ اگه از بیمه تکمیلی استفاده کنم بابت هزینه هایی که کردم میتونم دیه را هم از بیمه موتور سوار بگیرم.

پاسخ :
خیر این دو مستقل بوده و با هم ارتباط ندارند. شما می توانید از بیمه تکمیلی خود به میزان قرارداد بابت هزینه های درمان استفاده کنید. طرف مقصر هم می تواند برای پرداخت دیه به بیمه خود مراجعه کند که تشخیص آن با دادگاه کیفری است.

منبع: گروه حقوقی میزان