پنجشنبه، 24 مهر 1399

وظیفه مسلمانان در قبال تبلیغات ضد اسلامى غرب

پرسش :

تکلیف علما، اندیشمندان، روشنفکران و ادباى متعهد مسلمان در رویارویى با موج تبلیغات غرب به طور عام و آمریکا به طور خاص به منظور لطمه زدن به حیثیت و اعتبار اسلام و امت اسلامى چیست‌؟

پاسخ :
وظیفه همه علما، خطبا، اندیشمندان، روشنفکران و نویسندگان این است که با همه وسایل ممکن و به صورت عینى، با این توطئه هاى تبلیغاتى مقابله کنند و افکار گمراه کننده و اتهامات بى اساس آنان علیه اسلام را نقد نمایند و بیان کنند که دین اسلام دین صلح، عدالت و انسانیت بوده و با فریاد بلند خود بر ارزشى و حقوق بشر تأکید دارد، مانند این سخن خداوند «أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْساً بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسٰادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمٰا قَتَلَ النّٰاسَ جَمِیعاً وَ مَنْ أَحْیٰاهٰا فَکَأَنَّمٰا أَحْیَا النّٰاسَ جَمِیعاً»1، آیا واقعاً دین اسلام با این نصوصى روشن و قاطع خود ترور، تندروى و قاتلان جنایتکار را ترویج و تبلیغ مى کند یا این که بر ضد همه اشکال و انواع تروریسم و تندروى است‌؟

پی‌نوشت:
(1) سوره مائده، آیه 32.

منبع: یکصد و یک سوال و جواب پیرامون حقوق مالکیت فکری از نگاه فقهی، محمد اسحاق فیاض، مترجم: سرور دانش، ناشر: دبیرخانه کنگره تجلیل از مقام علمی آیت الله العظمی فیاض، 1392 ش.