پنجشنبه، 24 مهر 1399

قانون مبارزه با پولشویی

پرسش :

آیا در کشور قانونی برای مبارزه با پولشویی داریم؟

پاسخ :
لایحه مبارزه با پولشویی در سال1386 در مجلس شورای اسلامی تصویب و به قانون تبدیل شد و بعد از تائید شورای نگهبان، در تاریخ 11 آذرماه 88 آئین نامه اجرایی آن نیز تدوین و از سوی دولت وقت ابلاغ شد.

بنابراین چنانچه دولت اراده‌ای برای مقابله با پولشویی دارد، به آسانی و بی آنکه نیازی به FATF باشد می‌تواند با این پدیده پلشت مقابله کند.

منبع: کیهان