جمعه، 23 آبان 1399

احکام شطرنج و قمار | سوال چهار

پرسش :

بازی کردن با پاسور به وسیله کامپیوتر که جنبه قمار ندارد چه حکمی دارد؟

پاسخ :
طبق سوالی که از دفتر برخی از مراجع شد، فرمودند بازی با کامپیوتر، بازی باآلت قمار محسوب نمی شود، از این رو اشکال ندارد؛ اما برخی از فقهای دیگر همین را هم اشکال کردند، بنابراین شما باید مرجع تقلید خودتان رامشخص کنید تا نظر ایشان برای شما نوشته شود.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام