جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل خمس: سوال بیست و یک

پرسش :

آیا وکلای مراجع می توانند مقداری از وجوهات شرعی را در رفع مشکلات مردم مانند اصلاح ذات البین و غیره مصرف کنند؟

پاسخ :
جواز این گونه مخارج وابسته به محدوده اجازه ای است که از مرجع تقلید دارند بنابراین هر اندازه که مرجع تقلید به آن شخص اجازه داده می تواند در امور مذکور صرف نماید و در صورت نداشتن اجازه حق تصرف در وجوه شرعیه را ندارد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام