جمعه، 23 آبان 1399

احادیث موسیقی و غنا در منابع روایی

پرسش :

ممکن است حدیث های مربوط به موسیقی و غنا از ائمه (علیهم السلام) و پیامبر (صلّی الله علیه و آله) در وسائل الشیعه و اصول کافی را مشخص فرمایید؟

پاسخ :
روایات مربوط به غنا را می­توانید در الکافی جلد ششم صفحه 431، الاستبصار جلد سوم صفحه 61 و وسایل الشیعه جلد هفدهم صفحه 303 تا 317 و جلد پانزدهم صفحه 331 ملاحظه فرمایید.

منبع: حوزه نت