جمعه، 23 آبان 1399

محرو کردن از ارث

پرسش :

آیا والدین می توانند تنها به یکی از فرزندان خود ارث بدهند و آیا این کار گناهی ندارد؟

پاسخ :
اگر وصیت نماید، تا مقدار ثلث نافذ است و بیش از ثلث منوط به اجازه ورثه می باشد ولی اگر در زمان حیات خود به یکی از فرزندان تمام مال را بدهد (به صورت صلح یا هبه) اشکال ندارد. ولی از انصاف دوراست و حق دیگران را ضایع نموده است. اما وصیت به ارث نبردن یکی از ورثه باطل است.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام