جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل روزه: سوال چهل و چهار

پرسش :

به علت کم رویی شبی نتوانستم غسل جنابت بکنم، لذا عمدا یک روز ماه رمضان راروزه نگرفتم، قضای آن و کفاره آن چگونه است؟

پاسخ :
شما باید در آن شب تیمم بدل از غسل جنابت می کردید و بعدا غسل به جای می آوردید و روزه شما هم صحیح بود. ولی اگر عمدا غسل نکرده اید و یا تیمم نکرده اید باید قضای آن روزه را بگیرید و کفاره آن را بدهید. کفاره آن عبارت است از شصت روز روزه گرفتن که 31 روز آن باید پشت سرهم باشد و یا شصت مسکین طعام بدهید که به هر مسکین یک مد طعام (750 گرم گندم یا آرد و ...) داده شود. اگر هم اکنون توان ادای کفاره را ندارید هرگاه توانستید ولو تدریجا آن را بپردازید.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام